Vores program

Hos IMP hjælper vi børn og unge med at realisere deres potentiale

hvorfor vælge os

Den bedste støtte og vejledning

Hos IMP forstår vi hvert barns unikke behov og potentialer. Gennem vores specialiserede pædagogiske tilgang, bygger vi en bro mellem nutiden og fremtiden, så hvert enkelt barn kan blomstre og udvikle sig.

Vi tror på at skabe et miljø, hvor børn føler sig trygge og accepterede. Vores ekspertise i aldersgruppen 8-16 år sikrer, at vi kan tilbyde den rette vejledning og støtte, så børnene kan vokse i deres egen takt.

Helhedsorienteret Tilgang

Vi ser på hele barnet, inklusive deres følelsesmæssige, sociale og uddannelsesmæssige behov.

Passionerede Lærere

Vores erfarne og kærlige personale er passionerede omkring at hjælpe hvert barn med at trives.

Overvågning for Børnenes Sikkerhed

Vi sikrer et sikkert miljø gennem konstant overvågning og klare retningslinjer.

01

Individuel Støtte

Ved IMP forstår vi vigtigheden af at tilpasse vores støtte til hvert enkelt barns behov. Vores erfarne team arbejder tæt sammen for at skabe en tilgang, der fremmer personlig vækst og udvikling.

02

Samarbejde med Kommunen

Hos IMP lægger vi stor vægt på vores samarbejde med kommunerne. Vi er overbeviste om, at en stærk forbindelse mellem os og de kommunale sagsbehandlere er essentiel for at sikre det bedste forløb for hvert enkelt barn.

03

Professionel Udvikling og Støtte

Hos IMP lægger vi vægt på individualitet og skræddersyet støtte. Vores samarbejde med psykologer og fokus på løbende uddannelse gør os i stand til at identificere og fremme hvert barns unikke styrker og potentialer. Vi tror på:

IMP

Indskrivningsmuligheder hos IMP

01

Prøveperiode

Vi fokuserer på børn og unge i alderen 8-16 år, der har oplevet svigt, og tilbyder en 3 måneders prøveindskrivning. Denne periode hjælper os med at vurdere, om vores tilgang og miljø passer til barnets behov.

02

Fuldtidsstøtte

Når prøveperioden er vellykket, tilbydes fuldtidsindskrivning, hvor barnet nyder godt af kontinuerlig vejledning, støtte og omsorg leveret af vores professionelle og engagerede personale.

03

Dokumentation

Ved barnets anbringelse hos IMP bedes sagsbehandlerne sørge for alle nødvendige dokumenter, herunder barnets pas, dåbsattest og andre relevante papirer, for at sikre en smidig overgang.

Vi tager imod børn i vores specialprogram baseret på deres individuelle behov og alder.