IMPs 3 værdier

  • Fornuftig anvendelse af naturens goder og gaver
  • Et trygt hjem
  • Ens pædagogik blandt medarbejderne over for børnene

Det er vigtigt for IMP at videregive og sikre god viden om vores kultur og levemåde, hvorfor vi hver sommer arrangerer ture til vores afdeling i Kuunnguit ved Kapisillit hvor børnene er i naturen og fisker. Derudover tager vi på rensdyrjagt i August og September måned. I de ture lærer børnene rigtig meget om fornuftig anvendelse af naturens goder, hvor de lærer at flå dyr, flænse sæler, rense fisk og meget mere, og når de så er tilbage i byen nyder godt af sommerens fangst.

En anden værdi vi sætter meget højt er et trygt hjem for beboerne. Derfor arbejder bestyrelsen og ledelsen fortsat at beboerne får et så trygt et hjem som muligt via metoder som rigtig god planlægning. Planlægning består af planlæggelse af aktiviteter for beboerne, planlægning af dygtiggørelse og kurser til personalet, vedvarende personale, planlæggelse af et dejligt hjemligt sted for beboerne, rejser og mm.

Sidst men ikke mindst er det en værdi for IMP at der blandt personalet ydes en ensartet pædagogik der hvert år arbejdes for. Bestyrelsen, ledelsen, afdelingslederne og personalet benytter 2 pædagogikker udarbejdet af Psykolog Naja Lyberth hvor alle også fortsat deltager i kurser herom med ønsket om en ens stemme og pædagogik for beboerne. Det er også vigtigt for IMP at dække alle børnenes behov, der sikrer tryghed hos barnet.